Shopping-mode !

ganni

Hej Peeps !

Jeg er sådan lidt i shopping-mode og jeg har fundet denne super fine kjole fra Ganni inde på bruun-bruun.dk. De har ret mange flotte kjoler fra Ganni derinde 😀
Synes den er ret fin med de der blondedetaljer – og så har den en super fin længde – jeg er simpelthen så træt af mega korte kjoler, hvor man ikke kan bukke sig ned, uden at holde ved kjolen 😛 jeg er vist blevet lidt gammel.
Jeg er også mest til kjoler med ærmer – det klæder mig bare bedre. De behøver ikke nødvendigvis være helt lange som her, men altså  – ærmer er godt! I hvert fald til mine arme.. hahah 😀 Og lange ærmer er rigtigt godt.
Ganni laver generelt mega fint tøj, som jeg synes er ret klædeligt – og også sådan ret god kvalitet.
De har i denne sæson lavet ret med meget blomsterprint, og det synes jeg ser så fint ud – ret forårsagtigt. Altså som udgangspunkt er alt mit tøj jo sort.. Så det kune måske også være meget fedt med noget lidt andet, så man kan blive klar til foråret 😛 haha. Selvom sort er godt – den ovenstående kjole – hint – hint  😀

// Bette

Lavet i samarbjede med bruun-bruun.dk

Adidas crave !

dsc01955 dsc01998 dsc01964 dsc01963 dsc02001 dsc01990

Hej Peeps !

Ja, jeg er en sucker for Adidas – 90’er I know. Jeg købte denne sweatshirt, da jeg var i  US i november – og det er den optimale speciale-trøje. Og skoene er faktisk noget så fancy som en speciel edition fra Adidas i bronze – dog bare købt i foot Locker i Bruuns 😛

Og igår skete det så. Efter 5,5 års studier afleverede jeg speciale. Da fuck. Det er en lidt speciel følelse, men jeg tror først det rigtigt går op for mig at jeg er færdig, når jeg får en tilbagemelding på det. Men det er altså lidt specielt.
Nu kommer tiden til at gå med at læse lidt – noget uden jura :) Lige nu er det den store biografi om Luther – det er vel Luther-år, hahah. Bag efter skal jeg læse “Det sorte USA”, som jeg fik af min bror i julegave :)

//Bette

Nytårsaften!

skaermbillede-2016-12-13-kl-09-52-19

Hej Peeps !

Jeg skal holde nytårsaften i år – det er ellers ikke lige min kop te. Men det bliver hyggerligt i år :) Jeg afleverer speciale 1. januar, og håber på at jeg er færdig inden…
Jeg brugte så lige 3 timer på indholdsfortegnelsen i går. Hvilken fest.
Nå, anyway – så kommer den næste udfordring – looket nytårsaften.

Kjolen købte jeg egenligt til den socialdemokratiske kongres i efteråret, hvilket indebære at jeg skal holde op med at spise ind til nytårsaften. Kidding. Men jeg tror det bliver en udfordring 😛 Der kommer lige et link til kjolen HER – det er i Tall-versionen, jeg er jo trods alt 174 cm eller noget i den retning 😛 Giant woman – I know.

Ellers bliver det ret klassisk. Øreringene fra Chanel er ikke helt magen til mine nyeste, men det er tæt på, you get the picture.
Og så mine favorit loubou sko og så røde læber og shine på kinderne! Tror det bliver rigtigt fint !

//Bette

 

 

JEWLSCPH

jewlcph

Hej Peeps ! – og glædelig 1. december, eller hvad det nu hedder :)

Jeg er lige på et lille lynvisit i KBH, hvor der er noget blogger-stuff og Christiansborg på programmet – men det skal jeg nok lige komme tilbage til !

For som I kan se på billederne har jeg været på smykke-jagt! Nu er det for mit vedkommende ved at være tid til den årligt tilbagevendende begivenhed – ønskeseddelskrivning. Jeg havde egenligt lavet en med håndklæder og et abonnement på Berlingeren, men det var åbenbart ikke socialt acceptabelt i min familie. Så nu har jeg været igang igen!

Og jeg må bare sige det som det er: Jeg er helt tosset med disse sølvøreringe fra JEWLSCPH. De hedder “Fairytale” – og jeg synes simpelthen de er så smukke på – I får lige et link HER :)

Jeg var til et event hos FormuePleje i Aarhus (som er en investeringsforening, men never mind, det kan jeg komme ind på i et senere indlæg, hvis der er nogle der har de lyster :P) Anyways – her snakkede jeg med Mai Manniche – som er designeren bag ( og som btw er helt vildt sød og dygtig – så hvis I får chancen for at komme til et oplæg med hende – do it !). Hun arbejder med et koncept, hvor man vælger smykker efter hvad der passer til ens ansigtsform, og efter havd der fremhæver de smukke ting ved ens ansigt.
Jeg er tit faldet i fælden, hvor jeg enten har købt et smykke, fordi det var pænt på en anden, eller fordi jeg så det i et vindue: og ikke kunne gå videre uden det. Det er selvfølgeligt også meget fint – men det er jo ikke nogen garanti for at det klæder en. Og det giver jo god mening. Man ville jo heller ikke købe en kjole, bare fordi den var pæn på en anden, og så købe den uden at prøve den.
Derfor: når man søger efter smykker inde hos JEWLSCPH, kan man søge efter hvad der passer til ens ansigtsform, hudtone og øjnfarve – mega smart.
Så hvis I som jeg, er ved at lave – eller revurdere jeres ønskeseddel, så smut lige forbi JEWLSCPH .  Det her er by the way IKKE et sponsoreret indlæg – jeg er bare helt tosset med Mais smykker 😛

//Bette

oereringe-fairytale-smukke-oereringe-med-bladformet-top-og-kaeder-i-sort-soelv
orer1 image image-1

Julegaver !

14580443_10211263714049033_7150234_n

Hej Peeps !

Så er det ved at være ved den tid igen, hvor man skal til at tage stilling til julegaver. Jeg magter ikke hele det der show “Black Friday”, og desuden arbejdede jeg den aften – så jeg har ikke købt en eneste julegave endnu (det har mine veninder og tilføjer situationen et ekstra stresselement..) . Men alså, jeg har jo også en helt måned! Jeg kender bare mig selv godt nok til at vide, at jeg skal gå igang nu, ellers ender jeg ved at skulle handle ind den 23.. Og det er jo at sammeligne med  at bevæge sig rundt i borgerkrigsligende tilstande, hvis man skal nede ad gågaden på det tidspunkt..

Og det er altid mændene i mit liv som er problemet. For jeg, jeg gider altså ikke købe flere underbukser og strømper.. Så jeg tror jeg er ude i noget herretøj . Måske fra mr.dk , som egenligt har ret meget fint tøj til mænd . Der kommer lige et link her : http://www.mr.dk .

Min bror har bare meget stramme holdninger til hvilke beklædningsgenstande han ønsker at iføre sig – så det er jo altid lidt en udfording. Men igen. Jeg har en hel måned 😛 Så jeg skal nok nå det – håber jeg..

// Bette

Lavet i samarbejde med mr.dk 

 

FERIE !

img_7332

Hej Peeps!

Hold fast er hvor det blevet koldt ! Jeg må nok indrømme, at jeg nåede næsten at vende mig til den varme temperatur i Florida 😛 og jeg saaaaavner det !
Med det kolde vejr og alt det her speciale-skrivning ovenpå en lang valgkamp, kunne jeg altså godt bruge lidt ferie og afslapning. Det behøver egenligt ikke at være mega varmt, så måske bare lidt ferie i Italien – måske dejlige Toscana ?
Bare sådan et feriehus eller ferielejlighed i Toscana – bare mig – det kunne jeg godt trænge til ! Så jeg har kigget lidt på feriebolig i Toscana , men altså jeg har jo ikke lige tiden lige nu – men det kommer !

Jeg har faktisk også kigget lidt på sommerhus. Jeg var i Thisted for at holde et oplæg på gymnasiet om amerikansk politik – og det var simplethen så dejligt. Naturen er helt fantastisk deroppe. Jeg har altid været gladest for den vestjyske hede, men der var virkeligt også smuk deroppe ved Thisted. Men altså, nu må jeg lige se hvor jeg skal arbejde når jeg er færdig på studiet 😛 Men så lang tid tager det jo ikke med flyveren fra KBH til Aalleren 😛 Det ville være skønt at have et sted, hvor man bare kunne være helt sig selv. Men som sagt, det må vente lidt endnu. I hvert fald indtil jeg er færdig med det er speciale – ej, men det tager jo en evighed..

//Bette

Lavet i samarbejde med italiavillas.net

Sort er stadigt det nye sort !

img_6799 img_6766 img_6717 img_6752 img_6951

Hej Peeps !

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele dette outfit med jer. Det er et af mine go-to outfits, som altid kan bruges. – og selvfølgeligt helt sort. Jeg burde virkeligt købe tøj i andre farver, men på den anden side, never chance a winning team. (og jeg har ivørigt typisk tasker og tørklæder i andre farver – just sayin.)

Buskerne er de tøjtajlede fra Monkie – som kostede virkeligt ingen penge. Jeg har været så mange jeans igennem – alt fra Acne til HogM – og de her er faktisk de bedste. Toppen er fra HogM, og tror faktisk stadigt, de har den.
Skonene er nogle gamle kendinge fra BilliBi – de er så gode at gå i, man kan egenligt ikke rigtigt mærke man har stilletter på.
Mit ur er det klassiske fra Casio, med efterhånden en del ufrivillig patina, men altså, jeg elsker det. Tallene er tydelige, så jeg kan faktisk se dem uden briller på #mulvarp.
Øringene er favoritterne fra Chanel, og armbåndet, er noget svensk sølv – heeeeelt tilbage fra min konfirmation, som gave fra svensken 😛

Jeg tror desværre sommeren definitivt er ovre – så det er nok en af de sidste dage, man kan få lov at gå rundt og se sommerlig ud. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg lidt en frossenpind, og ser frem til at det bliver mere socialt accepteret med jakke og tørklæde ! Ej, men jeg kan bare høre mit mulburry-tørklæde skrige fra kassen under sengen, i håb om snart at komme i brug igen 😛

Jeg er i skrivende stund ved at pakke til kongressen i S, og jeg har som sædvaneligt pakket alt for meget. Men det bliver vist aldrig anderledes.
De første par nætter skal jeg sove hos noget familie, så det bliver virkeligt hyggeligt :) Er vist ikke så god til at tage til Aalborg til hverdag, så tager derop en dag før 😛
Jeg kan vist ikke nå zoologisk have – ja, jeg er åbenbart 5 år gammel, men det der med lamaer og klappe-geder er lige mig #Bette5år.
Så det bliver vist ikke til meget arbejde på mesterværket i weekenden, men det må jeg indhente i næste uge 😛

//Bette

New in: Ralph Lauren

dsc01642

Hej Peeps!

Jeg tænke lige at I skulle møde min nye ven her fra Ralph Lauren :) Jeg købte den på Boozt – de har iøvrigt virkeligt hurtig levering :) Blev helt overrasket !

Den er reversibel, og helt blå indenvendig. Det kommer jeg nok ikke til at bruge, men jeg synes det er en rigtigt fin detalje men det blå :)

Tasken har et stort rum, men også en lille pung indvendigt, som man kan have sin telefon og nøgler i, så man ikke skal rode alt for meget efter det.
Ja, det er jo ikke ligefrem orden, som præger min hverdag. Men sådan er det altså
😛
Men den er super praktisk – den passer lige ned i en cykelkurv og jeg kan både have mac og bøger med i den.

Hvis du tænker: “den tasker er bare lige mig” – så er der lige et LINK HER til en som ligner :)

Det er iøvrigt ikke et sponsoreret indlæg – jeg er bare virkeligt glad for min nye taske 😛

//Bette

New in !

DSC01750 DSC01754 DSC01738 DSC01734

Hej Peeps !

Jeg tænkte lige at jeg ville vise jer nogle nye ting jeg har indkøbt til min garderobe :)

Skoene er de klassiske super star fra adidas – med bronze. Jeg troede det var guld, hvilket ekspedienten med hovedrøsten måtte forklare mig at det ikke var tilfældet, da det narturligvis var bronze, og det  altså var den nye limited edition collection. Fint skal det være !

Toppene er fra Pieces og koster den nette sum af 150 kr. stykket. Jeg synes faktisk at de virker til at være ok kvalitet, så jeg glæder mig til at bruge dem – og de er ikke sorte (som alt mit andet tøj!).

//Bette

KBH vol. 2

kbh4 kbh5 kbh2 kbh1

Hej Peeps !

Så er der nyt fra Staden :) Jeg går og hygger mig med lidt kaffe, shopping og læsning – helt optimale sommeraktiviteter.
I aften skal jeg spise hos nogle venner og jeg glæder mig simplethen sådan til at se dem ! Imorgen står den så på den helt store tivolitur. Jeg har været der før, men aldrig hvor der sådan har været tid til at prøve forlystelser, så det skal jeg hele dagen imorgen med en af mine folkeskolevenner – ej, men jeg glæder mig helt vildt!

Vejret er helt vildt skønt. Lige som man taber tilliden til den danske sommer og kraftigt overvejer at flytte til udlandet, er det som om den gør et comeback.
Ikke desto mindre er jeg begyndt at overveje vintertøj, Jeg skal have noget der er meget varmt, da jeg altid fryser og så skal det være cykelvenligt. Det vil sige ned over numsen, så man ikke får et bart stykke hen over lænden når man cykler 😀
Overvejer lidt en Pajar jakke , men jeg har ikke helt lagt mig fast endnu. Min gamle vinterjakke synger helt på sidste vers, da lynlåsen er umulig at have med at gøre, og jeg tror ikke det kan betale sig at begynde at fixe den..

Nå, nok snart om vintertøj – jeg vil nyde det sidste af den danske sommer :)

// Bette

lavet i samarbjede med froelundwebshop.dk