Sport // winter

skaermbillede-2016-11-23-kl-23-11-04

Hej Peeps !

I dag er hviledag, så jeg har ikke været i FW (wup wup) Hvilket nok har været meget godt, da jeg har været ret dårlig hertil aften – lægen tror vist det er noget galdesten, så det er jo bare super (red. eller noget). Glæder mig lidt til at komme ned og træne imorgen igen. Det bliver lidt en travl dag, da jeg skal besøge min mormor – og skrive på speciale aka Mesterværket.
Momme bor en times kørsel fra hvor jeg bor, så det er ikke så langt. Og jeg savner hende – jeg er et kæmpe familiemenneske, så det jeg glæder mig bare helt vildt til at se hende.

Er ved at kigge lidt på nyt sportsgear – og som  I kan se er farven lyserød i tiden. Ok. Farven er altid lyserød, så det er der vel ikke så meget nyt i 😛
Og hvor må jeg bare eje de der lyserøde pels klipklappere !

//Bette

Just do it !

Skærmbillede 2016-05-07 kl. 19.59.36

 

1 // 2 // 3 // 4

Hej Peeps !
Jeg tænker lidt at jeg snart at brug for noget nyt sportstøj – så ville lige dele med jer hvad jeg sådan har i tankerne. Og ja, det er lidt sort og hvidt – kedeligt – det kan jeg godt se. Men det har jeg det nu engang best i når jeg træner. Og så bliver ved det ved at være moderne i lang tid.

//Bette

Wish list // sport

Skærmbillede 2015-10-22 kl. 20.23.29

 

Hat  // Bra // Tights // Sweatshirt // Sjippetov // Sneakers

Jeg har lavet en lille ønskeliste over sportstøj, som er på min ønskeseddel lige i øjeblikket! for det første mangler jeg  virkeligt en ny hat – ikke bare til at løbe med men bare sådan helt generelt.
Er simplethen helt vild med trøjen – ikke bare til træning, men også til et par sorte jeans.
Jeg er mest til sorte tights ud fra devisen om at sort slanker -så derfor er jeg ret forelsket i de sorte gennemsigte detaljer! Så er de ikke helt så kedelige og de skiller sig også lidt ud fra de andre tights jeg har.
Jeg har faktisk et sjippetov – det ligger godt nok hos mine forældre lige i øjeblikket – men det må give credit for at jeg overhovedet har et – måske en af de bedste slags motion overhovedet..  Mit er godt nok ikke helt lige så boss, som det her lyserøde et, mit er bare sort..

Som I måske kan huske fra igår bevægede jeg mig ud for at løbe – og jeg betaler for det idag, skulle jeg hilse at sige ;P jeg går lidt lige som en der har tisset i bukserne .. må vist hellere ned på crosstraineren imorgen for at få løsnet lidt op i mine ikke-eksisterende muskler..

De længste 5 km i mit liv..

løb1

 

Jeg har idag været ude at løbe – og det var første gang i cirka hundrede år! så jeg synes de 5 km føltes lidt længere end de plejede at gøre, men det skal jeg nu nok komme efter.
Jeg har virkeligt været ringe til at komme ud og træne de sidste par måneder, så nu er jeg altså nødt til at tage mig sammen, ellers løber jeg snart ind i nogle seriøse tøjkriser. Og det orker jeg helt ærligt ikke – så vil jeg hellere løbe lidt mere jævnligt.
Min krop har også bare så dårligt af ikke at bevæge sig. Jeg har dårlige led, så der er altså virkeligt en fordel for mig at træne, der reducerer bare ledsmerterne helt vildt!
Så der er ikke andet at gøre end at komme afsted – men der er altså ingen fest lige nu.. Det går virkeligt langsomt og jeg er bare højrød i hovedet – et virkeligt kønt syg!
Desuden har jeg en overbelastet skulder igen – så det hjælper altså heller ikke på det 😛
Men altså, der er vist ingen vej uden om at motionere , så jeg kan vel lige så godt bare komme igang !

Bøf til morgenmad ?

Jeg har altid være MEGET konservativ med hvad jeg spiser om morgen. Jeg har været vant til at spise hvidt brød eller yoghurt,  så jeg troede aldrig det skulle ske at jeg skulle komme til at spise kød til morgenmad.. Men jeg har længe haft det problem, at jeg simplethen bliver så sulten op ad formiddagen, så derfor har jeg kastet mig ud i hakkebøf, kalkun eller kylling til morgenmad.

Og mod al forventning er jeg blevet virkeligt glad for det ! Altså det kræver jo lidt mere tilberedelse end et brød på risteren, men jeg synes altså, at det er værd.
Så hvis man som mig har en appetit som en hest om morgen, så er det her altså en ret god løsning. Boef