Baby-blød numse og ben <3

DSC02090 DSC02094 DSC02091

Hej Peeps !

Det her er et mormor-trick – men det virker :) Her om vinteren kan det godt være lidt svært at bibeholde smukke og bløde ben, når man altid har strømpebukser og lange bukser på – og det iøvrigt er pisse koldt.
Jeg har i mange år sværget til forskellige typer af bodyscrubs, men det er altså ikke noget der virker lige så godt som en god gammeldags hamphandske !
Bare et par gange om ugen i badet – og så med en god lotion bagefter – promise det virker ! Og udover at man får en numse så blød som en babys – så er det også en billigere løsning. Jeg tror jeg gav 15 kr. for handsken i søstrene grene + man bidrager ikke til at lede alt muligt plastiklort ud i havene #frelst #stakkelsfisk.

Under skrubningen burger jeg bare en bodywash fra Matas – mest fordi den bare dufter virkeligt godt :) og det giver sådan en ren fornemmelse!

Efter man har været i gang med hamphandsken SKAL man huske creme – ellers bliver man bare sådan lidt tør og irriteret på benene..
Lige nu bruger jeg sanex, som søde AMAZE har tilsendt mig. Jeg er ikke et bodylotionsmenneske, da jeg synes at de fleste klistrer og tager en milliard år om at tørre, og jeg har bare nul-tålmodighed til sådan noget.
Men sanex tørrer i løbet af 5 minutter, så det er lige til at holde ud. Og desuden – den har den der pumpefunktion, så det fedter mindst muligt, og det er nemt at få ud. Me like.

Og så bare lige sådan et lille bonustrick – og det er altså ret vigtigt ! Det bliver sådan lidt klammo, hvis man ikke skolder handsken en gang i mellem :) just sayin’!

God fornøjelse!

//Bette

De perfekte øjnbryn <3

2 1 4 5 6

Hej Peeps !

Det kan næsten ikke have gået nogens opmærksomhed forbi, at øjnbryn er det shit indenfor makeup-trends lige for tiden.
Min taktik er altid at have mine bryn imellem de der kæmpe-prinsesserne-fra-blokken-bryn og de ultra tynde Randers-bryn ;P Ej , spøg til side. Jeg prøver at lave mine bryn så naturlige som muligt, selvom de selvfølgeligt ikke er det. Jeg er helt lys, så det er min bryn jo også – så de skal tegnes ret meget op og det gør jeg hver dag :)
Jeg har været igennem de flest brynprodukter efterhånden og min absolutte favorit  er brynpennen fra Eylure – den er billig og fra matas. Den holder mega godt, og meget meget nemt at påføre. Jeg er også glad for deres Gel, som holder mine bryn på plads igennem dagen.
Denne gang er det faktisk ikke mig selv der har køb den, men det er sødeste Amaze, som har sendt dem <3 Jeg ser ret meget frem til at bruge de der skabeloner – tror det kunne været ret fedt at prøve en ny arch :)

//Bette

 

JUHLDALs hårprodukter

 

dsc02007 dsc02011 dsc02012

Hej Peeps

Herhjemme lever søndagsstemningen i bedste velgående – håber I er i samme situation :)
Som I nok også kan se på billederne i tidligere indlæg, er jeg ved at være temmelig langhåret. Som I det længste det nogensinde har været. Og jeg kan egenligt godt lide det sådan, men jeg synes det er ret besværligt – det hænger fast i alt og og jeg får hovedpine af at have det sat op for længe af gangen. Pisse irriterende.

Men mit største problem er egenligt, at det simpelthen er så mega tørt i spidserne. Jeg er faktisk i tvivl om det kan redes. Det er virkeligt slidt. Så nu prøver jeg lige med en ny shampoo, som søde Amaze gav mig med hjem sidste gang jeg besøgte kontoret. For det første: flaskerne er bare så fine – det betyder egenligt ikke noget – I know, men de er nu så fine 😛 Og så er det et dansk mærke ! Jeg prøver at være ret bevidst om at prøve at købe dansk. Både fordi jeg gerne vil støtte dem, men også fordi jeg har en eller anden ide om at danskere ved hvad danskere har brug for – som i at jeg også plejede at vælge en frisør, som havde hår der lignede mit :) if you get my drift. Any way, glæder mig som en tøs til bruge mine nye hårprodukter !

Og hvis håret ikke kan redes, jamen, så må det jo af :) jeg tænker lidt Jennifer Lawrence-ish (til det yngre segment: Noora) Men altså nu prøver jeg lige at rede det 😛

//Bette

Estee Lauder <3

jul1 jule3 jule2

Hej Peeps !

Glædelig 2. søndag i advent !
For det første : Hvis I tænker: “Næææææh, er det i Scandinaviens flotteste adventskrans ?” så er svaret: “Jo da !” Og den er hjemmelavet – af undertegnede!
Det plejer faktisk at være min mormor aka Momme, som laver adventskransene i min familie, men af uklare årsager strejker hun i år. Overvejer at droppe jurastudiet til fordel for at blive blomsterbinder 😛 eller noget.

I sidste uge var jeg lige forbi Estee Lauder-standen i Salling. Jeg arbejde egenligt Black Friday, men nåede lige forbi Salling efter jeg fik fri. Jeg har stadigt ikke helt gjort op med mig selv, om det var værd at risikere livet for at få 25% på makeuppen. Men jeg overlevede :)

Jeg har ret lange øjenvipper fra naturens side, så jeg har mere brug for volumen end længde, og det gør Estee lauder bare rigtigt godt med “Sumptuous Extreme” . Det er en ret stor børste – lidt lige som Dior Show – Så det kræver lidt træning at styre den :)

Liplineren er en del af double wear-serien og bare helt fantastisk – kan virkleigt anbefale den.
Jeg er også ret stor fan af øjenskyggerne, da de har en ret fin holdbarhed, og et flot shine !
Men igen – jeg er bare en Estee Lauder-type !

Nu vil jeg skrive lidt på mesterværket, og så prøve at sove lidt. Jeg har fået en mega forkølelse IGEN – det er kun 3 uger siden sidst. Da Fuck.
//Bette

 

Nye farver fra MAC

DSC01723 DSC01726 DSC01728 DSC01730 DSC01732

Hej Peeps !

Jeg sidder stadigt herhjemme og arbejder på mesterværker aka mit speciale. Tror bare jeg vil til at kalde det “mesterværket” – eller noget 😛

Ej, jeg tænkte jeg lige ville viser jer de to fine farver jeg købte hos MAC, da jeg var i KBH i weekenden. Det er en peach og lys brun, og de passer super godt sammen.
Min undertoner i min hud er ret kolde, så det ser rigtigt fint ud med nogle lidt varmere farver – er desuden ret overbevist om at peach bliver ret in her til efteråret, selvom det i min verden lidt er en forårsfarve 😛

Jeg synes simplethen det er så smart at man selv kan sammensætte sin palette. Jeg er rigtigt træt af at købe en hel masse forskellige øjenskygger i samme palette, og man bruger ikke halvdelen. Det er altså lidt åndsvagt. Min hovedregel er altid (hvis man ikke selv sammensætter) aldrig at købe mere en to farver i samme palette. Det er meget nemmere og overskue og man er fri for at have en helt masse forskellige øjenskygger, der ligger og dør i ens makeup-skuffe 😛

Lige nu sidder jeg med mesterværket – lørdagmorgen, ja tak. Og senere skal jeg være sammen med Mor nede i byen :)

Håber I nyder weekenden !

//Bette

PS: sorry for lidt rystede billede – ved ikke lige hvad der skete for mine pølsefingre 😀

NEW IN: USLU AIRLINES

PicMonkey Collage negellak negellak3 negellak2

14081286_10210849978385900_1728786882_n

Hej Peeps !
De søde damer fra AMAZA har sendt mig to lakker fra USLU AIRLINES.
Det er mærke som lige er kommet til DK fra Berlin – og det er et mærke jeg aldrig har brugt før. Jeg har ellers været igennem en del efter hånden 😛

Underlakken er blå – og virkeligt pigmenteret, hvilket er et kæmpe plus i min bog, da det giver et virkeligt flot finish. Jeg havde dog en anelse problemer med at den chippede allerede dagen efter. Men som I kan se på billederne har jeg lidt tørre hænder, og derfor også givet vis tørre negler, og det kan altså godt få lakker til at chippe nemmere. Det er i hvert fald min erfaring :)

Overlakken var jeg helt vild med – den giver det et super glasfuldt look, og kan bruges over alle mine andre lakker as well. Den ide er jeg ret vild med !

Lakkerne tørrede rigtigt hurtigt, så man er fri for den der situation, hvor man har brugt hunderede år på at få det til at ligge pænt, og så i et øjebliks forvirring kommer man til at tage ved noget – og så er det hele ødelagt og man kan starte forfra. Hvilken fest. Men de problemer kommer man altså ikke som udgangspunkt ind i her :)

En anden ting som er lidt sjovt er at alle lakkerne er opkaldt efter lufthavne rundt om i verden, det synes jeg er lidt cute – i stedet for alle de der andre mærkelige navne, som andre brands giver deres lakker 😛

// Bette

Hårmodel ! 50er style !

anna anna3 anna2 anna1

Hej Peeps !

Ej, jeg har bare haft en virkeligt god dag – Min dejlige veninde skulle bruge en model til langhårsopsætning – og så spurgte hun mig :)
En helt dag med en af mine bedste veninde, hvor man bliver nusset i håret – whats not to like ?!
Så jeg har været et smut i Randers i dag 😀 Opgaven var 50er stil – og jeg synes bare  at min skønne veninde ramte plet :) Frisuren skal bruges til hendes mini svendeprøve – så der skal være massere af smæk på ! 😀

Efter jeg var færdig var jeg lige et smut i House og Stars – som er den legendariske skønhedsbutik i Randers! De har mange af de mærker som man ikke kan få andre steder i Danmark og så er der vidunderlig service – så jeg laver lige et indlæg til jer om alle de fantastiske ting jeg har købt 😀

//Bette

Den store tørshampoo-test !

shampoo

Hej Peeps !

Jeg er igang med det helt store hår-projekt. Jeg har i mange år vasket hår hver eneste dag – og det har håret ikke sådan mega godt af .. Så nu er igang med at vende håret til ikke at lave så meget fedt. Og det er der kun sådan rigtigt en måde at gøre på – nemlig ikke at vaske det hele tiden.
Jeg vasker det ca. hver 3-4 dag, og jeg kan allerede nu mærke en forskel. Så det er helt sikkert en vane jeg vil holde fast i.
Men man kan altså ikke gøre det her, hvis man ikke har en god tørshampoo ved hånden. Så jeg har kigget lidt rundt på hvad der var at vælge imellem.

Den første fra venstre er Kevin Murphy, og det er klart min favorit. Den har en super konsistens i håret – og man får ikke den der fornemmelse af bare at have knastørt hår. Desuden dufter den også virkeligt godt. Man får så også lov at betale for det.. 200 kr. Men altså, den er også virkeligt lækker.

Den i midten er den klassiske fra Batiste. Den er ok. Men altså, jeg synes den er tung i håret, og kommer nemt til at gøre håret mat og sådan lidt en klam fornemmelse – den koster så også kun 40 kr..

Den til højre er fra Loreal. Altså – hvis den blev markedsført som kun en teksturspray ville den være alle 29 kr. værd. Men som tørshampoo er den altså lidt fesen, og man får ikke den store effekt ud af den – men den dufter ret godt, og fungere virkeligt godt som teksturspray 😛

Så enden på det bliver at jeg bruger den fra Kevin Murphy, som udgangspunkt og så må jeg supplere op med den fra Batiste – da den er virkeligt god til de lidt mere kritiske hårdage 😛

//Bette

 

Lange, smukke og sunde vipper !

DSC01467 DSC01462 DSC01463

 

Hej Peeps !
Jeg har gennem de sidste to måneder brugt Swiss Lashes på daglig basis. Hvis det skal være helt optimalt, så skal man bruge det morgen og aften, inden man bruger sin fugtighedscreme. (man putter den bare på ved starten af ens vipper med en lille smart pensel – super nemt !)
Jeg har svært ved at se om jeg har få længere vipper, men én forskel har jeg virkeligt lagt mærke til.
Jeg har de sidste par år haft virkeligt store problemer med min mascara. Det er som om, at den tørrer fuldstændigt ud på mine vipper, og så begynder den at drysse. Det har simplethen været så træls – for at sige det på godt jysk. Så jeg har virkeligt været mange mascaraer igennem, men lige lidt har det hjulpet. Og det er bare ikke særligt charmerende at have sorte pletter hele vejen ned af kinderne, og det lægger sig lige som underøjet, så man får endnu mørkere poser under øjnene end man i forvejen har.. Not nice.
Men efter to måneder med Swiss Lashes er jeg “drys-fri”. Det har simplethen været fordi, jeg har plejet mine vipper for dårligt, og de har været helt udtørret.. Det giver vel i virkeligtheden lidt sig selv at vipperne bliver tørre og slidte, når man tager mascara af og på hver eneste dag.. Jeg har bare ikke rigtigt tænkt over det :)

Så hvis der er nogle af jer med det samme problem med dryssende mascara som jeg har været igennem – så er Swiss Lashes din ven ! Den fåes btw i matas – de søde damer fra AMAZE var så søde at sende den til mig :)

//Bette

 

Min Guide til selvbruner !

Untitled

Hej Peeps !

Jeg tænker, at jeg ikke er den eneste dansker med dette problem: jeg kan ikke blive brun. Punktum. Jeg bliver rød og så går min hudfarve tilbage til bleg.
Jeg blev engang opfodret til at søge job som spion på en melfabrik – så bleg er jeg åbenbart..
Anyway – det der med solarium tiltaler mig bare overhovedet ikke og jeg har derfor kigget mig om efter andre løsninger. Og selvbruner kan nogle gange være en OK løsning. I gennem tiderne har jeg samlet nogle gode råd og tips sammen, som har hjulpet mig til et pænt resultat. Så dem tænkte jeg lige at jeg ville dele med jer !

#1 : Eksfolier din hud! 
Hvis man skal have et godt resultat kræver det at huden er velplejet – ellers kommer farven ikke til at ligge pænt. Så en gang om ugen skal huden have en omgang med en god body/face scrub.

#2: Tør hud er et no go!
Hvis din hud er tør, så vil huden suge cremen hurtigere ind på de tørre områder og give en ujævn farve. Problemet er især albuer, og så ser ens albuer ud som om de er helt beskidte af jord. Not so nice. Så brug en god fugtighedscreme.

#3: Farven 
Hvis man som undertegnede er meget bleg, kan man med fordel mixe sin almindelige bodylotion med selvbruneren, så kan man selv bestemme hvor brun man bliver.

#4: Lad det tørre helt ind. 
Hvis du tager tøj på lige efter du har bruge selvbruner, så vil det smitte af på dit tøj. Problemet er ikke kun her misfarvet tøj, men også blege pletter på kroppen de steder hvor farven er smittet af på tøjet.

#5: Tidspunkt på dagen. 
Jeg plejer at gøre det et par timer inden jeg skal i seng, men man skal altså lige være obs på at farven kan smitte af på sengetøjet. Det går dig af i vask, så det er ikke nogen katastrofe.

#6: Vask hænder efter. 
Vask for alt i verden hænder efter du har brugt selvbruner – ellers bliver du helt gul imellem fingerne. TRÆLS. (og grimt.)

#7: selvbruner Mousse. 
Hvis man bruger Mousse farver det lidt mere, men holder ikke helt så længe. Til gengæld SKAL det opføres med en handske – ellers bliver det bare ikke pænt. Den skal iøvrigt rengøres mellem hver gang man bruger den. Der er et billede af handsken nederst i indlægget.

#8: Dont over do it ! 
Stop mens legen er god – hvis man putter for meget på for tit bliver man helt orange – ikke særligt charmerende.

#9: Mærker.
Jeg har i mange år brugt Dove, men er skiftet til ST. TROPEZ, da jeg synes det er nemmere at putte på og ikke lugter lige så mærkeligt som Dove ;P Dove har også glimmer i – og det er jeg sådan moderat træt af..

GOD FORNØJELSE ! 

13515311_10210277740840319_686860291_n

13535757_10210277741520336_104087939_nLavet i samarbejde med ST. TROPEZ.