Nye Gardiner

14569633_10211263718009132_918366346_n

Hej Peeps !

Kender I det, når man synes der skal ske lidt nyt derhjemme? Jeg er egenligt meget glad for de fleste af mine møbler, og synes ikke rigtigt at jeg vil skifte dem ud. Men jeg synes godt, at der kunne trænge til lidt forandring herhjemme.
Jeg tænkte lidt på om jeg måske skulle købe nogle nye gardiner eller måske persienner . Altså jeg bor på 1. sal, så det er teknisk set muligt og kigge ind – og vi har faktisk problemer med en stalker i mine blokke. Ej, men det er så creepy… Så altså nu, er jeg jo ikke nogen gardin -ekspert, men måske persienner fungerer bedre end sådan traditionelle gardiner ?
Jeg har kigget lidt på en gardinbus i vejle, og selv om det er lidt langt væk, er det ret smart med sådan en bus, som kommer og ordner det hele. Så hvis du tænker “smaaaaart”, med en gardiner i vejle : så: kontakt ham her.
Jeg er flyttet rigtigt meget i løbet af min barndom, og jeg kan lige så tydeligt huske at vi altid har haft en gardinbus ude – det er altså lidt snedigt, og så gør det ikke noget at det er gardinbussen nær vejle , så langt er der bare ikke fra Vejle til Aarhus 😛

Tænker at jeg skal have nogle i lyse farver, så de ikke fylder for meget i rummet, men på den anden side, så er det ikke dem som værner bedst om privatlivet apropos den creepy stalker… Men jeg må lige gå i tænkeboks 😛

//Bette

 

Inspo: Altaner!

altan6 altan4 altan3 altan1 altan2

Hej Peeps !
Jeg er i gang med at indrette min nye altan. Jeg synes det er lidt svært. da min altan er virkeligt lille – 1,5 kv2 eller sådan noget 😛 Så det gælder om at udnytte pladsen. Lige nu der bare en stol og et vasketøjsstativ – ikke særligt inspirerende..
Men jeg tror, det skal være noget med en masse planter, og så mangler jeg et bord.
Jeg har været inde på altanbutikken.dk og kigget lidt. De har nemlig nogle ret små borde, for det må virkeligt ikke være ret stort, da det ikke kan være der ellers. Er især ret vild med den som ligesom “hænger”, og derfor ikke fylder ret meget.
Jeg er også ret stor fan af det der “gitternet”, som er på billede nr. 2 – det er virkeligt dekorativt og fylder heller ikke noget – og massere af planter – we like.
Så mangler vi bare lige solen – det kunne vi godt bruge noget mere af !

Ellers har jeg ikke sådan rigtigt noget på programmet idag – herhjemme er der gået helt ferie i den. Jeg pønser lidt på at lave en lækkeraftensmad – jeg har bare ikke lige fundet ud af hvad det skal være endnu ;P Tænker noget sund-agtigt-pizza. Måske med noget laks eller måske kartofler.
// Bette

Indlægget er lavet i samarbjede med altanbutikken.dk. 

Iphone-Krise !

Hej Peeps !
Under folkemødet havde en for at sige det mildt et lille uheld..  Og skærmen er bare helt ødelagt på min iphone..
ARH.
Så nu skal den vist sendes hele vejen til Holland for at blive lavet, og jeg skal undvære den i to uger. Upraktisk.
Så nu overvejer jeg at købe en billig iphone . Bare for at have en ekstra liggende der hjemme, da jeg ville være ret træt af at skulle undvære min iphone i flere uger.
Men altså, iphones er jo ret dyre, så derfor tænkte jeg på at gøre brug af taktikken ” køb brugt iphone ”  istedet for at købe en helt ny. Kan se de koster ca. 3500 kr foren 6’er, som er det jeg har nu. Men inde på brugteiphones.dk, har de mange billige iphones og også af ældre dato, og det kunne man nok godt nøjes med, nu når den skal fungere som en ekstra telefon. For fx en iphone 4 koster ca 900 kr. og det er da en forholdsvis billig iphone – for billige iphone s er ikke som sådan noget der hænger på træerne i min verden..
Men hold fast hvor er det irritende, at jeg skulle ødelægge den – det giver bare så meget besvær. Men altså, jeg er forsikret, så jeg skal bare have meldt det til forsikringsselskabet. Så det burde ikke være noget problem, jeg skal bare have snøvlet mig samme til at gøre det.
Det er mere det der med at skulle undvære den, mens den er til reparation.  Man er jo helt handicappet uden sin telefon – jeg er i hvert fald. Jeg farer vild og man kan ikke få fat i mig – og hvad med facebook. Tænk på alle de kattevideoer man går glip af.. hahah. Ej, men det er da irriterende.
Nå, men jeg vil igang med at ringe til mit forsikringsselskab ;P

//Bette

B

Sponsoreret

Nye planter !

DSC01124 DSC01126 DSC01120 DSC01122

 

Så er der nye plater 😀 Jeg er ellers mere en kaktus-type, men altås, disse her var vare så fine. For at være ærlig aner jeg ikke havd de hedder – eller helt præcist hvor meget vand de skal have – men håber ikke jeg kommer til at slå dem ihjel alt for hurtigt 😛
Desuden har jeg faktisk nogle mini-katuser som jeg skal have plantet om – et af mine mange projekter, som af en eller anden grund altid ender nederst på To-Do-listen. Første skridt er at jeg skal have købt noget fin Spagnum – overvejer at bestille det hjem, så man er fri for at have det på cyklen.. Det er sådan lidt besværligt.

Nu er eksaminerne ved at nærme sig – og jeg synes ikke lige jeg orker det. Jeg er desuden ved at vælge emne til mit speciale. Totalt uoverskueligt..
Tror det bliver noget med anvendelse af tvang overfor børn – så det skal egenligt nok gå :)

Jeg er lige ved at lægge op til at tage til boksetræning – er liiiidt sløv idag – men har altså også haft undervisning 6 timer i træk på uni – ARH. Så jeg har bare drukket alt for meget kaffe – må nok hellere begynde at trappe lidt ned, kan ikke forestille mig det er sådan specialt sundt 😛

//Bette

Billede - DK (1)

Nye gardiner ?

Hej Peeps ! – og glædelig onsdag – eller noget.
Ej, vejret er godt, og jeg skal have personskade lige om lidt, også psykiatriret bagefter -en lang dag, men det plejer at være godt!

Any way – jeg er ved at købe lidt nye ting til mit hjem, (fx min nye fantastiske længestol) og nu tænker jeg at det er ved at være tid til nogle nye gardiner.
Jeg har sådan nogle mørklægningsgardiner i creme, som er super effektive til at lukke lyset ude, men de er ikke sådan rigtigt hyggelige.
Jeg synes godt det kan være svært at købe gardiner i Ikea og sådan nogle steder. Ikke fordi de som sådan er grimme, men jeg er bare ikke så praktisk begavet.
Og det er faktisk ikke super dyrt at få nogle gardin-mænd (eller hvad sådan nogle hedder) ud at kigge på det. Nu bor jeg jo i Aarhus, og der for er det oplagt at jeg vælge nogle lokale. Jeg har kigget lidt omkring og tjekket hvem der leverer  gardiner i Aarhus – Og jeg synes Gardinstudiet ser ret fornuftigt ud.

Jeg har ikke helt bestemt mig for hvad jeg vil have endnu, men ikke noget alt for mørkt og tungt. Jeg lader de gamle sidde inde bag ved, for som jeg sagde fungerer de rigtigt godt.

Så hvis der er nogen som har nogle gode råd, modtages de med kyshånd !
Nå , nu starter undervisningen lige om lidt – så må jeg hellere lige koncentere mig lidt 😛

Hav en god dag derude !

//Bette

Sponsoreret 
kisses

Nyt til væggen ?

Hej Peeps !

Nu er det ved at være forår – selvom man ikke kan se det på vejret – det har bare regnet hele dagen her i Aarhus…
Men kalenderen siger altså forår, så jeg kunne godt tænke mig lidt forårsfornemmelser herhjemme i lejligheden. Jeg tænker noget med flere blomster og nogle nye sofapuder. Men jeg tænker måske også noget til væggene. Vi har ikke billeder på alle væggene herhjemme, og derfor tænkte jeg at der godt kunne være plads til nogle flere 😛
Jeg har kigget mig lidt omkring på nettet, og jeg kunne godt tænke mig noget lidt anderledes, men som stadigt passer ind i stilen herhjemme. På nuværende tidspunkt har vi sådan primært picasso-plakater, og dem kan jeg egenligt ret godt lide.
Jeg har fundet en fin hjemmeside, som har Playtype, og der synes jeg de har ret mange fine ting – ikke kun plakater. De er ret simple og det synes jeg passer ret godt ind herhjemme.
Og det er til en virkeligt nogle fornuftige priser – man er vel på SU.

Skal iøvrigt også have gjort forårsrent herhjemme – op ad bakke !

Nu når man ikke kan være ude idag, har jeg læst det meste af dagen.. gab. Men jeg skal til boksning i aften 😀 Det bliver lidt interessant, da jeg styrketrænede i forgårs og jeg egenligt stadigt er forholdsvis øm!

//bette
sponsoreret

playtype_poster_large_15_4fe68259-f452-4439-855b-da02c0cb6817_1024x1024

Tavle eller whiteboard ?

Vi har i længere tid diskuteret i det lille hjem, om vi måske skulle have en tavle ude i køkkenet, hvor man kunne skrive beskeder til hinanden og indkøbslister.
Jeg har ikke været sådan helt varm på ideen, da jeg har en mistanke om at alt det kridt som ikke bliver på en tavle når man skriver på den, ville havne på gulvet og derfra sprede sig til resten af lejligheden 😛 Og det ville bare blive ret nederen at gøre rent efter i længden.. Det har i hvert fald været min bekymring.

Men en mellemvej kunne måske være sådan et whiteboard – det har lidt den samme funktion som en tavle, bare uden at være besværlig og uden grisserri.
Men jeg må dog sige at den ikke er helt lige så hyggelig som en almindelig tavle, da den har et lidt mere minimalistisk og klinisk look. For at afhjælpe dette har jeg været inde og kigge lidt på noget forskelligt tilbehør (klik her), for at se om man ikke kunne gøre det lidt hyggeligere. Måske med lidt magneter, hvor man kunne hænge billeder og postkort i. Men altså nu må vi se, vi skal også lige have fundet et sted den kan være – sådan rent praktisk.

Har lige fundet lidt inspirationsbilleder – så I kan få en fornemmelse af hvad det er jeg taler om 😛

//Bette

Potterybarn-Whiteboard-with-iPod-Speaker-Dock il_fullxfull.427273860_8v6p diywhiteboardfeaturedimage

Sponsoreret 

 

 

Boliginspiration hos Biva !

Mange af jer kan måske huske Biva fra jeres barndom, det kan jeg hvert fald. De har været væk i nogle år, men er nu kommet stærkt tilbage med deres webshop på www.biva.dk. Biva laver billige møbler med et moderne udtryk, der hvis man sammensætter det rigtig kan blive super ekslusivt og lækkert.

Jeg har længe manglet et nyt natbord, så jeg har været inde på Bivas hjemmeside og se lidt på deres udvalg. Især disse to borde faldt i min smag. De er fine og minimalistiske og ville passe rigtigt godt ind i mit soveværelse. Kan især godt lide at de er med skuffer, så man har et sted at gemme alle sine bøger og alt det andet rod man har til at ligge ved siden af sengen – det har jeg i hvert fald anyways 😛

charlie_natbord

y006l05_3a

 

I mens jeg var derinde fald jeg også lige over dette her virkeligt flotte lammeskind! Jeg ved ikke hvad det er med mig og lammeskind, men jeg har bare altid været ret glad for dem. Fx sidder jeg altid på et når jeg læser herhjemme. Det er sådan helt blødt og fluffy. Og et lille tip herfra er, at de faktisk godt kan gå i vaskemaskinen – så bliver de helt hvide igen og ser ikke snusket ud overhovedet.

Udover at de er dejligt varme at sidde på, synes jeg også at de giver sådan et hyggeligt pust til lejligheden. Kunne virkeligt godt finde på at købe et mere ind til den anden stue – måske endda et i mørkt for ekstra hygge :)

hvid_lam
Modsat andre webshops der forhandler møbler får man gratis fragt hos Biva.
Hvilket gør det mere fordelagtigt at få sendt møblerne direkte hjem. Og det er alt andet lige nemmere at få det sendt hjem, end at skulle ud og køre med en eller anden trailer – det ville jeg virkeligt gerne undgå – haha – derfor er det egenligt ret vigtigt med fri fragt for mig.

//Bette

Sponsoreret 

Håndlavede italienske fliser <3

Nu er de endelig kommet! De håndlavede italienske fliser, som vi bestilte for 6 uger siden, har vi nu hentet i Kvänum. Og de er bare virkligt flotte ! De skal ligge på gulvet i badeværelset, så det betyder at vi nu skal vælge fliser til brusenichen. Vi har valgt at det skal være klassiske hvide franske fliser, så er spørgsmålet bare om det skal være en helt hvid eller en knækket hvid. Jeg tænker at det bliver den helt hvide, da den anden bliver lidt gul i det.

Det næste vi skal have taget stilling til er hvordan vask og badeværelsemøblet skal se ud.
Jeg tænker at jeg er mest til silestone, selv om marmor også er flot, det er bare lit sart i det. Desuden er silestone helt vedligeholdelsesfrit og det er et ret stort plus i forhold til marmor.
De farver silestone jeg hælder mest til er på det tredje billede 😛

Fliser2

Fliser1

Fliser3

Nye Fliser fra Kvänum

Ja, det er eksamenstid, men 1 1/2 time i Kvänum er godt givet ud når man nu skal have nyt badeværelse! Og hvor har de bare mange smukke fliser ! De er fra Madeamano og i de smukke mønstre og farver (og jo selvfølgelig håndlavet, deraf navnet.. Tihi)   Vi har bestilt dem i på billede 2 i midten :)
De to nederste billeder er af armaturer fra Devon and Devon. Den føste kalder de svane-hanen ( :) ) Den er liiidt for meget, men kan ikke andet end at elske den.. Den vi reelt har kigget på er den på det nederste billede. Meeeen 10.000 kr. for armatur er vel også en slags penge..
Fliser1

Fliser2

Det ender vist med vi vælger dem i midten. Farven er Navy, men næsten sort. Im in love ! De skal ligge på gulvet også skal der hvide fliser på på vægen i brugseren..

 

Fliser4

SVANE-HANEN (i Kvänum kalder de det hæfte hvor man kan se det for “russer-hæftet”. Det kan man så tænke ligt over 😛 )

Fliser5

Fliser6