Adidas crave !

dsc01955 dsc01998 dsc01964 dsc01963 dsc02001 dsc01990

Hej Peeps !

Ja, jeg er en sucker for Adidas – 90’er I know. Jeg købte denne sweatshirt, da jeg var i  US i november – og det er den optimale speciale-trøje. Og skoene er faktisk noget så fancy som en speciel edition fra Adidas i bronze – dog bare købt i foot Locker i Bruuns 😛

Og igår skete det så. Efter 5,5 års studier afleverede jeg speciale. Da fuck. Det er en lidt speciel følelse, men jeg tror først det rigtigt går op for mig at jeg er færdig, når jeg får en tilbagemelding på det. Men det er altså lidt specielt.
Nu kommer tiden til at gå med at læse lidt – noget uden jura :) Lige nu er det den store biografi om Luther – det er vel Luther-år, hahah. Bag efter skal jeg læse “Det sorte USA”, som jeg fik af min bror i julegave :)

//Bette

2 thoughts on “Adidas crave !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *