Speciale !

dsc01417

Hej Peeps

Håber alt er vel derude :) Her går det i hvert fald stille og roligt. Speciale. Speciale. Speciale.

Jeg er så små begyndt at tænke på hvad skal skal efter jeg er færdig på uni. Det bliver noget helt nyt, da det jo bliver første gang jeg ikke skal bruge min dag på at uddanne mig. Jeg havde egenligt håbet på at tage en uddannelse mere. Måske noget økonomi, statskundskab eller måske historie. Men det kommer det der nye uddannelsesloft til at sætte en stopper for. Ihh, altså. Men jeg finder jo nok på noget andet – jeg overvejer stadigvæk at slå et svig omkring forsvaret og blive sprogofficer. Det var lidt det der var meningen fra starten inden alt det her jura-hejs kom ind i billedet :) Men altså – jeg havde håbet på lige og tage en tur mere på uni, hahah :)

Men altså, anyways skal jeg til at søge et job nu. Spøgsmålet er bare hvor langt jeg er villig til at flytte. Men da jeg jo hverken har kæreste eller børn og min familie i forvejen er spredt ud over det meste af Jylland, så er der jo som sådan ikke noget der binder mig. Jeg tænker, som jeg også har skrevet om herinde før, at jeg gerne vil til KBH, men hvis drømmer jobbet er i Esbjerg. Jamen, så må turen jo gå til Esbjerg :) Og Esbjerg er sikkert også nice (jeg er jo blevet ret begejstret for vestjylland her på mine gamle dage – sjovt hvordan sådan noget ændre sig)

Men det vil helt klart kræve at jeg skal have en bil. Måske bare en lille skrotbil til at starte med. Hahah – ej, det går nok ikke med sådan en skrotbil. Selvom sådan en skrotpræmie bil (if you get my drift) er mega billig, så tvivler jeg på den er sikker, og iøvrigt skal man sikkert enten selv kunne reparerer på den ellers kommer den sikkert til at koste en milliard i værkstedsregninger.. Så er det vil bedre bare at få indløst den der skrotpræmie ..  Jeg ved faktisk ikke lige hvad den der skrotpræmie er på lige nu, me I kan læse lidt om det her: skrotpræmie bil .

Ej, jeg kune godt tænke mig bare sådan en lille damebil til at starte med – måske en lille Ford Ka – de er ret cute :) Tænker det primært er damer der kører rundt i sådan nogle. Ellers tænker jeg lidt sådan en lille VW up – jeg er nok mest til tyskebiler, tror jeg. Der er bare et eller andet ved den tyske effektivitet, som er betryggende 😛
Og de der små biler er jo blevet langt sikrer her på de sidste år – så er der bare lige det der med at de har meget små motorer.. Men altså, det er sikket meget godt til mig, så kommer man ikke til at køre så stærkt.. hahaha :) Win-win.

Så ikke mere bil-snak. Pointen var bare at det er så mega voksent. Når jeg er færdig, som cand jur. er jeg vist officielt voksen – så crazy  !

//Bette

 

Lavet i samarbejde med danautoskrot.dk

 

 

2 thoughts on “Speciale !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *