Nyt ur ?

 

dsc01964

Hej Peeps !

Håber alt er vel der ude! Her går det i hvert fald stille og roligt. Jeg er jo blevet færdig på uni, så nu holder jeg lidt ferie – så jeg nusser bare lige lidt rundt herhjemme. Jeg føler lidt jeg har forsømt bloggen lidt op til aflevering af specialet, så det vil jeg rette lidt op på :)
Men der er sådan nok at se til – der er godt nok mange ting jeg har skubbet foran mig det sidste halve år.
En af de ting jeg nusser lidt med er, at jeg skal til at skrive nyheder for en side der hedder jutlandstation.dk. Det kommer til at være mig der en gang om ugen skal skrive om nyheder inden for jura og sager der har været oppe i medierne i den forgangne uge – de første offenligtgøres søndag -uuuh 😀
Hertil kommer at jeg har medvirket i en dokumentar om lukningen af kvindesvømningen i Gellerupbadet – det er altid sjovt at lave sådan noget. Selvom jeg faktisk i virkeligtheden synes at det er sådan lidt mærkeligt at se sig selv på film:)

Så der er såmænd nok at se til. Men der er også tid til at holde lidt fri og vinduesshoppe lidt på nettet – hvis man kan sige det sådan – men you get my drift.
Jeg er sådan lidt (red. meget) distræt, og er helt og aldeles uden tidsfornemmelse, så jeg skal have købt mig et nyt ur. Mit gamle er lidt for lille, da jeg ikke kan se tallene uden briller på og det er simpelthen så helt vildt upraktisk. Man kan ikke sådan se på uret diskret, da jeg skal have uret helt op under næsen for at se noget.
Jeg ved godt at man har ur på telefonen, men det synes jeg heller ikke er sådan helt optimalt. Jeg bliver helt vildt distraheret af at kigge på telefonen og så ender man bare med at side på fb eller insta, og det æder bare ens tid op 😛

Nå men altså, jeg har kigget lidt på nogle forskellige ure – I kan kigge med HER.
Jeg har ikke helt bestemt mig endnu, men jeg kan tænker noget rose gold. Jeg synes det er en ret fin farve og jeg har ikke så meget i den farve i forvejen, og man skal jo prøve lidt nyt engang i mellem :) Det kunne måske også være en dimissiongave til mig selv 😀 Jeg dimitterer nemlig på torsdag ! Så er det for alvor slut på uni – min far, bror og veninde kommer 😀 Jeg glæder mig meget til at se dem. Mutti kan desværre ikke være med, da hun selv skal være censor på uni den dag. Men hun kommer og spiser med os bag efter, så det bliver hyggeligt.

//Bette

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *