De perfekte øjnbryn <3

2 1 4 5 6

Hej Peeps !

Det kan næsten ikke have gået nogens opmærksomhed forbi, at øjnbryn er det shit indenfor makeup-trends lige for tiden.
Min taktik er altid at have mine bryn imellem de der kæmpe-prinsesserne-fra-blokken-bryn og de ultra tynde Randers-bryn ;P Ej , spøg til side. Jeg prøver at lave mine bryn så naturlige som muligt, selvom de selvfølgeligt ikke er det. Jeg er helt lys, så det er min bryn jo også – så de skal tegnes ret meget op og det gør jeg hver dag :)
Jeg har været igennem de flest brynprodukter efterhånden og min absolutte favorit  er brynpennen fra Eylure – den er billig og fra matas. Den holder mega godt, og meget meget nemt at påføre. Jeg er også glad for deres Gel, som holder mine bryn på plads igennem dagen.
Denne gang er det faktisk ikke mig selv der har køb den, men det er sødeste Amaze, som har sendt dem <3 Jeg ser ret meget frem til at bruge de der skabeloner – tror det kunne været ret fedt at prøve en ny arch :)

//Bette

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *