Ligestilling !

 

dsc01955

Hej Peeps !

Nu er det her jo en mode/skønhedsblog, men jeg er jo også selv en del af den. Så dette indlæg kommer til at handle lidt om noget andet.
Jeg er feminist – sådan har jeg ikke altid karakteriseret mig selv, men jo ældre jeg er blevet, jo mere har jeg fået øjnene op for, hvordan mænd og kvinder bliver behandlet forskelligt.
Det har jeg skrevet et indlæg om i Kristeligt dagblad som I kan læse HER.
Det handler egenligt mest om sex – så er det sagt.

God fornøjelse :O)

//Bette

One thought on “Ligestilling !

 1. Kirsten says:

  Hej Bette

  Jeg er helt enig med dig i dit indlæg.
  Men generelt er jeg ret tilfreds på dette område, for vi har jo ligestilling – det er jo i de fleste miljøer accepteret at kvinder har sex som de vil, der er ingen der bliver arresteret – og det er jeg virkelig glad for.
  Der vil altid været rigtig mange folk der er uenig med én.. men synes det giver bedre mening at diskutere hvordan vi skaber mere ligestilling. Jeg synes vi skal have indført ligeløn mellem mænd og kvinder.. det er rigtig vigtigt for mig at jeg tjener det samme – for det samme arbejde, som min kollega.

  Det er også i de muslimske miljøer at kvinder ikke kan have sex som de vil.
  Læste lige et sted at der er mange muslimske kvinder der køber falske jomfruhinder så der er blod på bryllupsnatten. Det synes jeg er svært at leve med at vide at det foregår. Vi må tale med de muslimske mænd og få dem til at forstå – at det er kvindeundertrykkende at deres kone ikke kan træffe frie valg inden hun bliver gift med ham.

  Jeg tror vi må begynde at nå ud til mændende og få ændret deres kvindesyn.. og begynde at lære børnene at behandle alle lige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *