Baby-blød numse og ben <3

DSC02090 DSC02094 DSC02091

Hej Peeps !

Det her er et mormor-trick – men det virker :) Her om vinteren kan det godt være lidt svært at bibeholde smukke og bløde ben, når man altid har strømpebukser og lange bukser på – og det iøvrigt er pisse koldt.
Jeg har i mange år sværget til forskellige typer af bodyscrubs, men det er altså ikke noget der virker lige så godt som en god gammeldags hamphandske !
Bare et par gange om ugen i badet – og så med en god lotion bagefter – promise det virker ! Og udover at man får en numse så blød som en babys – så er det også en billigere løsning. Jeg tror jeg gav 15 kr. for handsken i søstrene grene + man bidrager ikke til at lede alt muligt plastiklort ud i havene #frelst #stakkelsfisk.

Under skrubningen burger jeg bare en bodywash fra Matas – mest fordi den bare dufter virkeligt godt :) og det giver sådan en ren fornemmelse!

Efter man har været i gang med hamphandsken SKAL man huske creme – ellers bliver man bare sådan lidt tør og irriteret på benene..
Lige nu bruger jeg sanex, som søde AMAZE har tilsendt mig. Jeg er ikke et bodylotionsmenneske, da jeg synes at de fleste klistrer og tager en milliard år om at tørre, og jeg har bare nul-tålmodighed til sådan noget.
Men sanex tørrer i løbet af 5 minutter, så det er lige til at holde ud. Og desuden – den har den der pumpefunktion, så det fedter mindst muligt, og det er nemt at få ud. Me like.

Og så bare lige sådan et lille bonustrick – og det er altså ret vigtigt ! Det bliver sådan lidt klammo, hvis man ikke skolder handsken en gang i mellem :) just sayin’!

God fornøjelse!

//Bette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *