Rejsefeber !

 

IMG_7235 IMG_7236 IMG_7279

Hej Peeps!

Er det bare mig eller har den sidste uge været særlig kold ? Jeg var jo på den helt store US rundtur i November under valget for at køre valgkamp for Clinton – så sådan rigtigt ferie blev det ikke rigtigt til, selvom det var mega fedt :) Men der var i det mindste varmt – vi startede i Miami og kørte nord på – der var faktisk ret varmt helt indtil vi ramte Chicago. Så blev det til gengæld også pænt koldt.
Anyways – det jeg ville sige var bare at jeg godt kunne bruge lidt ferie og varme igen . Og helst snart.
Jeg er jo helt tosset med US – måske med en tur ned om Mexico – med mindre Trump selvfølgeligt får nået at bygge sin mur. Da fuck?.
Jeg har kigget lidt rundt på mulighederne for at komme afsted og jeg har jo egenligt tiden i øjeblikket. Jeg tænker at tage afsted alene denne gang – det synes jeg kan være sundt nok en gang imellem :)

Jeg har kigget lidt på Yaneeda, da jeg synes det ser lidt billigere ud end andre steder. Det er vist fordi at de har skåret mellemleddet væk – ret smart.
Og jeg må lige advarer inden I går der ind – det fremkalder en voldsom rejsefeber.. Især når det er så koldt herhjemme.
Det kunne måske også være meget fedt med en tur til Tanzania – det var egenligt ikke et sted jeg sådan har overvejet før, men man kan da ikke andet end få lyst til at tage derned når man ser de der billeder 😛

Men jeg må lige kigge lidt videre – jeg kan ikke helt bestemme mig. Og det kan godt være det bliver nødt til at vente til til sommer, der er trods alt nogle ting jeg lige skal have styr på 😀

// Bette

Dette indlæg er lavet i samarbjede med Yaneeda.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *