Shopping-mode !

ganni

Hej Peeps !

Jeg er sådan lidt i shopping-mode og jeg har fundet denne super fine kjole fra Ganni inde på bruun-bruun.dk. De har ret mange flotte kjoler fra Ganni derinde 😀
Synes den er ret fin med de der blondedetaljer – og så har den en super fin længde – jeg er simpelthen så træt af mega korte kjoler, hvor man ikke kan bukke sig ned, uden at holde ved kjolen 😛 jeg er vist blevet lidt gammel.
Jeg er også mest til kjoler med ærmer – det klæder mig bare bedre. De behøver ikke nødvendigvis være helt lange som her, men altså  – ærmer er godt! I hvert fald til mine arme.. hahah 😀 Og lange ærmer er rigtigt godt.
Ganni laver generelt mega fint tøj, som jeg synes er ret klædeligt – og også sådan ret god kvalitet.
De har i denne sæson lavet ret med meget blomsterprint, og det synes jeg ser så fint ud – ret forårsagtigt. Altså som udgangspunkt er alt mit tøj jo sort.. Så det kune måske også være meget fedt med noget lidt andet, så man kan blive klar til foråret 😛 haha. Selvom sort er godt – den ovenstående kjole – hint – hint  😀

// Bette

Lavet i samarbjede med bruun-bruun.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *