Jura !

jura

Hej Peeps

Ihh, det hele går så stærkt – I sidste måned eller faktisk tilbage i januar blev jeg færdig som jurist, og i weekenden blev jeg så 25.. Arh, det føles ikke så voksent, men det er jeg vist ved at blive :)
Billedet ovenfor er fra da jeg underskrev mit juridiske løfte på uni – det var en lidt speciel oplevelse. Man sad der i Aulaen ligesom man gjorde for 5 år siden, da det hele startede. Nogle gange kan jeg slet ikke huske hvordan det var at starte, fordi der bare føles som hundrede år siden, andre gange kan man slet ikke forstå hvor tiden er blevet af.. Så nu er jeg ved lige at finde ud af hvad det er jeg vil. Det er faktisk svært  :) Der er bare så mange forskellige muligheder 😀 Så jeg er faktisk meget i tvivl om hvilke job jeg skal søge. Men altså, det kommer nok..

Jeg er specialiserert i offentlige fag fx sundhedsret og statsret – derfor ved jeg sådan ca ikke ret meget om fx lejeret og køb af fastejendom. Som i j”eg ved ikke ret meget mere end alle mulige andre mennesker”. Så hvis jeg får et spørgsmål om sådan noget, så er jeg på lige fod med alle andre ikke-jurister nødt til at google det :) jeg har hverken bøger eller love liggende til formålet, så det er virkeligt helt uselesss at spørge mig :) Men folk tænker at jeg har en kandidat i jura, og så må man jo vide alt:P Det kan jeg så fortælle, at sådan hænder det ikke helt sammen. Man er specialiseret indenfor nogle områder, og så er det ligesom det man ved noget om 😛 Så hvis folk spørger mig, så plejer jeg at sige at jeg gerne vil kigge på det – for det har jeg sådan set ikke noget imod og jeg slår gerne op. Men de skal vide at det ikke er mit mojo, så der er altså en risiko for at jeg laver en fejl.. just saying. Så jeg plejer faktisk at henvise folk til boligadvokat, så kan de få ordenligt og kvalificeret hjælp der – i stedet for jeg sidder og gætter lidt. For det er jo folks penge og huse det handler om, det synes jeg egenligt ikke man skal tage så let på :)
Nu skal jeg heller ikke være advokat – men det er alså ret smart, da de er også er uddannet i forhandlingsteknik. Så mit råd er altid et gå til en professionel, hvis man har et problem, det er typisk både det billigste og det bedste på den lange bane..

Men jeg tror ikke jeg sal være advokat – det bliver kun hvis det helt rigtige job kommer. Jeg er til gengæld ret fleksibel med hvor jeg skal. Jeg vil egenligt helst til kbh, men der er virkeligt mange skønne steder i Dk, så jeg er ret åben lige på det punkt 😉 Når nu vil jeg pakke mine ting, og drøne en tur til kbh :)

//Bette

 

Lavet i samarbejde med boligadvokater.dk og gottleben.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *